ΕλληνικάEnglish

«Νέα Γέννηση Νέα Ζωή» - Η Αλήθεια επί της Γης την Κυριακή 13/3/2016, ώρα 17:00 μμ - 20:00 μμ

ΠεριοχήΑθήνα
Τόπος διεξαγωγήςΓλυφάδα
Ημερομηνία13/03/2016
Ώρα διεξαγωγής15:00 - 18:00

Πληροφορίες...

• Η Διδασκαλία θα γίνει στην οδό Ζέππου 15 & Νικηφόρου 24, στη Γλυφάδα, την Κυριακή 13/3/2016, και ώρα 17:00 μμ - 20:00 μμ.
• Για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6987449079.
• Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 10 ευρώ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ: Mπορείτε να παρακολουθείτε live την Αλήθεια επί της Γης από τον Δαυίδ και την Χριστίνας μέσω του νέου συνδρομητικού μας καναλιού http://www.dacast.com/viewer/videos/davidchristina-channel/ με μηνιαία ή ετήσια συνδρομή: α) Η Μηνιαία Συνδρομή είναι 25 ευρώ και καλύπτει και τις δώδεκα Προσευχές που θα γίνονται κάθε μήνα, και β) Η Ετήσια Συνδρομή είναι 250 ευρώ και καλύπτει όλες τις Προσευχές που θα γίνουν μέσα στο έτος (δίνοντας έτσι δύο μήνες δωρεάν συνδρομή). Για σχετικές πληροφορίες καλέστε στο: 6987449079 (κα Ισιδώρα Πετράκη).

Επίσης, όσοι από εσάς θέλετε να παρακολουθείτε τις Προσευχές του Δαυίδ και της Χριστίνας σε δεύτερο χρόνο – και όχι σε ζωντανή on line μετάδοση από το συνδρομητικό μας κανάλι - μπορείτε τώρα να το κάνετε με μια μηνιαία συνδρομή των 15 ευρώ, μέσω του vimeo.com. Επικοινωνήστε στο: 6987449079 (κα Ισιδώρα Πετράκη) για να κάνετε τη συνδρομή σας και κατόπιν ακολουθείστε τα εξής βήματα: 1) Πηγαίνετε στη σελίδα https://vimeo.com και κάνετε sign in (εγγραφή), 2) Πηγαίνετε στο link της σελίδας μας στο vimeo που είναι η εξής:https://vimeo.com/user38683914, 3) Κάνετε "Following", 4) Όταν ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία ενημερώστε μας ώστε να ενεργοποιήσουμε την εγγραφή σας στο vimeo και να μπορείτε να βλέπετε όλες τις Προσευχές που έχουν ανέβει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα μέλη του συνδρομητικού μας  καναλιού, αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν.

Πέρα από αυτά, μέσα από την εφαρμογή Spreaker Podcast Radio, μπορείτε πλέον να ακούτε από το κινητό σας ζωντανά (ακόμα και offline από το internet) αλλά και μέσω του υπολογιστή σας την Αλήθεια επί της Γης από τον Δαυίδ και την Χριστίνας μόνο με Ήχο (χωρίς εικόνα). Επίσης, από τους τρεις διαθέσιμους Φακέλους (Shows) που θα βρείτε, μπορείτε να ακούτε προγενέστερες Αλήθειες (Προσευχές), Διδασκαλίες και Ραδιοφωνικές Εκπομπές και να κατεβάζετε ότι από αυτά επιλέγετε δημιουργώντας τη δική σας Λίστα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spreaker Podcast Radio σε Android και iOS από το Google Play Store ή το iTunes και να βρείτε το κανάλι μας ως: davidchristina channel, ενώ για τον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το κανάλι μας μέσα από αυτό το link: https://www.spreaker.com/user/davidchristina

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Όνομα *
Επώνυμο *
Τηλέφωνο *
Ηλ. Ταχυδρομείο
Διεύθυνση
Αριθμός Θέσεων *
Το μήνυμα σας
Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Μοιραστείτε το