ΕλληνικάEnglish

«Δαυίδ: Εγώ Είμαι το Φως, Εγώ Είμαι η Αλήθεια, Εγώ Είμαι η Ζωή» - Η Αλήθεια επί της Γης την Τετάρτη 9/3/2016 ώρα 18:30 μμ - 21:00 μμ.

ΠεριοχήΑθήνα
Τόπος διεξαγωγήςΓλυφάδα
Ημερομηνία09/03/2016
Ώρα διεξαγωγής18:30 μμ - 21:00 μμ.

Πληροφορίες...

Η Αλήθεια επί της Γης την Τετάρτη  9/3/2016 θα γειωθεί στην οδό Ζέππου 15 & Νικηφόρου 24, στη Γλυφάδα, ώρα 18:30 μμ - 21:00 μμ. Για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210-9627020 και 6987449079. Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ: Mπορείτε να παρακολουθείτε live όλη την Αλήθεια επί της Γης από τον Δαυίδ και την Χριστίνας μέσω του DaCast  με μηνιαία ή ετήσια συνδρομή: α) Η Μηνιαία Συνδρομή είναι 25 ευρώ και καλύπτει και τις δώδεκα Προσευχές που θα γίνονται κάθε μήνα, και β) Η Ετήσια Συνδρομή είναι 250 ευρώ και καλύπτει όλες τις Προσευχές που θα γίνουν μέσα στο έτος (δίνοντας έτσι δύο μήνες δωρεάν συνδρομή).

Για σχετικές πληροφορίες καλέστε στο: 6987449079 (κα Ισιδώρα Πετράκη).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Όσοι από εσάς θέλετε να παρακολουθείτε τις Προσευχές του Δαυίδ και της Χριστίνας σε δεύτερο χρόνο – και όχι σε ζωντανή on line μετάδοση από το DaCast - μπορείτε τώρα να το κάνετε με μια μηνιαία συνδρομή των 15 ευρώ, μέσω του vimeo.com. Επικοινωνήστε στο: 6987449079 (κα Ισιδώρα Πετράκη) για να κάνετε τη συνδρομή σας και κατόπιν ακολουθείστε τα εξής βήματα: 1) Πηγαίνετε στη σελίδα https://vimeo.com και κάνετε sign in (εγγραφή), 2) Πηγαίνετε στο link της σελίδας μας στο vimeo που είναι η εξής:https://vimeo.com/user38683914, 3) Κάνετε "Following", 4) Όταν ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία στείλτε μας ένα μήνυμα (inbox) στο facebook, ώστε να ενεργοποιήσουμε την εγγραφή σας στο vimeo και να μπορείτε να βλέπετε όλες τις Προσευχές που έχουν ανέβει. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τους συνδρομητές μας στο Ustream, αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν.

Μέσα από την εφαρμογή του Spreaker Podcast Radio, μπορείτε από σήμερα να ακούτε από το κινητό σας ζωντανά (ακόμα και offline από το internet) αλλά και μέσω του υπολογιστή σας την Αλήθεια επί της Γης του Δαυίδ και της Χριστίνας μόνο με Ήχο (χωρίς εικόνα). Επίσης μπορείτε από τους τρεις διαθέσιμους Φακέλους (Shows) να ακούτε προγενέστερες Αλήθειες (Προσευχές), Διδασκαλίες και Ραδιοφωνικές Εκπομπές και να κατεβάζετε ότι από αυτά επιλέγετε δημιουργώντας τη δική σας Λίστα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spreaker Podcast Radio στο κινητό σας από το Play Store (Google Play) και να βρείτε το κανάλι μας ως: davidchristina channel, ενώ για τον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το κανάλι μας μέσα από αυτό το link: https://www.spreaker.com/user/davidchristina

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Όνομα *
Επώνυμο *
Τηλέφωνο *
Ηλ. Ταχυδρομείο
Διεύθυνση
Αριθμός Θέσεων *
Το μήνυμα σας
Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Μοιραστείτε το