ΕλληνικάEnglish

«Εγώ Είμαι» - Η Αλήθεια επί της Γης από τον Δαυίδ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5/3/2016 και ώρα 17:00 – 20:00.

ΠεριοχήΘεσσαλονίκη
Τόπος διεξαγωγήςΘεσσαλονίκη
Ημερομηνία05/03/2016
Ώρα διεξαγωγής17:00 μμ - 20:00 μμ

Πληροφορίες…

Η Αλήθεια επί της Γης έχει θέμα: «Εγώ Είμαι» και θα γειωθεί από τον Δαυίδ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5/3/2016 και ώρα 17:00 – 20:00 στο Ξενοδοχείο: "DAIOS LUXURY LIVING" - Λ.Νίκης 59. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 20 ευρώ.

Για τη δήλωση της συμμετοχής σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συνεδρίες με τον Δαυίδ ή την Χριστίνα μπορείτε να καλείτε στο: 6987449079 (Ισιδώρα Πετράκη).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Αλήθεια επί της Γης στη Θεσσαλονίκη ΕΛΕΥΘΕΡΑ από το Youtube αλλά και από το Spreaker Podcast Radio (στο κινητό σας) σε ταυτόχρονη απ’ ευθείας μετάδοση.

Μέσα από την εφαρμογή του Spreaker Podcast Radio, μπορείτε από σήμερα να ακούτε από το κινητό σας ζωντανά (ακόμα και offline από το internet) αλλά και μέσω του υπολογιστή σας την Αλήθεια επί της Γης του Δαυίδ και της Χριστίνας μόνο με Ήχο (χωρίς εικόνα). Επίσης μπορείτε από τους τρεις διαθέσιμους Φακέλους (Shows) να ακούτε προγενέστερες Αλήθειες (Προσευχές), Διδασκαλίες και Ραδιοφωνικές Εκπομπές και να κατεβάζετε ότι από αυτά επιλέγετε δημιουργώντας τη δική σας Λίστα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spreaker Podcast Radio στο κινητό σας από το Play Store (Google Play) και να βρείτε το κανάλι μας ως: davidchristina channel, ενώ για τον υπολογιστή σας επισκεφθείτε το κανάλι μας μέσα από αυτό το link: https://www.spreaker.com/user/davidchristina

Για σχετικές πληροφορίες καλέστε στο: 6987449079 (κα Ισιδώρα Πετράκη).

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Όνομα *
Επώνυμο *
Τηλέφωνο *
Ηλ. Ταχυδρομείο
Διεύθυνση
Αριθμός Θέσεων *
Το μήνυμα σας
Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Μοιραστείτε το